LOGO  

Interim Management
Projectmanagement
ICT-Consultancy

 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
GEDRAG
Harry Boers (Conclusion)
Senior Account manager

“Ik heb het plezier gehad met Marco te mogen werken. Marco is een van die mensen die in staat is duidelijke doelstellingen te combineren met een "open mind". Daardoor haalt hij het beste uit de mensen met wie hij samenwerkt en is in staat continu de lat hoger te blijven leggen, voor zichzelf en voor zijn omgeving. Marco is in staat om, gebaseerd op nuchtere doelstellingen, een inspirerende visie te ontwikkelen met ruimte voor zijn collega's om daarin mee te denken en te groeien.”

Pieter Kristel (O&I Services)
Projectmanager/business consultant

“Marco acteert vanuit integriteit en heeft de capaciteit om op mensvriendelijke maar wel zakelijke wijze te handelen. Bovendien weet hij op welhaast onnavolgbare wijze een heldere visie te destilleren uit schijnbaar tegenstrijdige organisatorisch belangen en daarbij het praktische nut niet uit het oog te verliezen. Hij is in staat mensen te motiveren door ze te enthousiasmeren en creëert daarmee een hechte en vooral productieve teamgeest. Kortom Marco doet er toe!”

Paul Schreuder (Xebic)
Manager

"Wij hebben Marco leren kennen als een gedreven en betrouwbare professional die op een prettige manier samenwerkt om tot een goed resultaat te komen"